Våra möbler.

När vi på Aspen ritar våra badrumsmöbler tänker vi på vad vi själva skulle vilja mötas av först på dagen.

Vi tycker att det ska vara enkelt att hitta rätt badrumsmöbler. Du utgår helt enkelt från måtten i ditt badrum, och därefter sätter du samman din egen kombination precis så som du vill ha det. Vårt grundkoncept Aspen A består av – NORMIKON och GRAND – och här väljer du design, funktion och utformning helt utifrån dina önskemål. Förutom Aspen A så har vi ytterligare fem möbelkoncept som du kan läsa om längre ned. Gå direkt till våra underskåp, spegelskåp/speglar eller badrumsförvaring.

Vårt nya möbelkoncept

Aspen A - ett nytt sätt att välja badrumsmöbler på. Se filmen här

Norm

Norm är en stilren möbel med grepplist på lådorna och lågt tvättställ i slitstark och tålig Evermite. Du har fem bredder från 60 till 140 cm att välja mellan och möbeln finns i vitt och antracit.

Läs mer

Ikon

Ikon är en noggrant genomarbetad möbel med tvättställ i äkta porslin, gott om förvaring, lådinsatser i trä och praktiska iläggsmattor. Du väljer själv det träslag, den färg och de beslag som passar just din stil.

Läs mer

Grand

Grand lämnar inget åt slumpen och här får du både en möbel av högsta kvalitet, smarta tillval som ljus- och ljudpaket, stora designmöjligheter kring fronter och beslag samt möjlighet att välja valfri NCS-kulör.

Läs mer

FLER MÖBLER FRÅN ASPEN.

Under femton år har vi tillbringat vår tid i hemmets mest personliga rum. Ja, vi har tänkt en hel del på badrum genom åren, och vi har känt av såväl tidens tand som tillfälliga trender. Kärnan i vad vi gör är fortfarande densamma – att göra badrummet skönare att vara i. Förutom Aspen A, som är vårt grundkoncept så har vi ytterligare fyra möbelkoncept: Lysan, Tidan, Avan, Solvik. De har alla sin egen stil och karaktär, och du kan läsa mer om dem här nedanför. Vi erbjuder också en premiummöbel vid namn Wettern som du hittar här.

Wettern

Wettern är vår allra mest genomarbetade möbelserie, tillverkad med absolut precision i hantverket och med nya möjligheter för dig att möblera ditt badrum.

Upplev Wettern här

Lysan

Lysan är en möbelserie som är liten i måtten men stor när det kommer till förvaringsmöjligheterna. Den finns i 40 respektive 55 cm och ryms i de allra minsta badrummen.

Läs mer

Avan

Avan är framtagen i samarbete med arkitektbyrån White, och som vår minsta och allra mest tåliga badrumsmöbel klarar Avan det mesta.

Läs mer

Tidan

Tanken med Tidan är att skapa en stilfull och funktionell möbelserie med smart förvaring i en klassisk design.

Läs mer

Solvik

Med sin traditionella form är Solvik en möbel för dig med sekelskiftesdrömmar.

Läs mer

förvaring

Behöver du komplettera med mer förvaring i ditt badrum. Här hittar du alla våra smarta förvaringslösningar. 

Gå till förvaring

Relaterade sidor

Underskåp & tvättställ

Välj mellan underskåp och tvättställ i olika bredder, färger och material.

Läs mer

Spegelskåp & speglar

Välj mellan spegelskåp och speglar i olika bredder, höjder och utföranden.

Läs mer

Badrumsfövaring

Välj mellan badrumsförvaring i olika bredder, höjder, djup och utföranden. 

Läs mer

Aspen A - ett enkelt val

Med det nya möbelkonceptet Aspen A finns det nu fler möjligheter att hitta sin egen stil.

Läs mer