Ikon

Ikon är en noggrant genomarbetad möbel med tvättställ i äkta porslin, gott om förvaring, lådinsatser i trä och praktiska iläggsmattor. 

Ikon är en möbel med fler tillval, smartare lösningar och möjligheten att sätta din egen prägel på både badrumsmöbel och morgonstund. Ikon är lite av ett oskrivet blad när det kommer till designen. Du väljer själv det träslag eller den färg liksom de handtag och beslag som passar just dig och din stil. Fronterna har olika höjd, vilket ger möbeln ett mer balanserat intryck. Du har fem bredder från 60 till 140 cm att välja mellan och möbeln finns i vitt, ek, svart ek och antracit. Se alla Ikon  underskåp

A120 Ikon Antracit

På tvättställets stora avställningsyta av porslin finns det generöst med utrymme för attiraljer och kanske ett litet stilleben med dina favoritsaker. På bilden syns A120 Ikon underskåp i antracit med Handtag A. A120 Spegel med infälld ovanbelysning. Väggskåp 30x40 och Väggskåp 30x72. 

A60 Ikon svart ek

Möbler i svartlackad ek ger ett naturligt och samtidigt modernt intryck. På både skåpsstommar och fronter syns ekstrukturen genom lacken, vilket förstärker möbelkänslan. På bilden syns A60 Ikon underskåp i svart ek med beslaget Ögla och tvättställ i porslin. A60 Spegel med reglerbar sidobelysning. Spegelförvaring enkel.

Flexibel förvaring

Med flyttbara lådor skapar du själv just den kombinationen av förvaring som du vill ha i underskåpets övre låda. Här får du gott om plats för badrummets alla prylar, så att du har dem nära till hands närhelst du behöver dem. Se fler underskåp

Äkta porslin

Tvättställen i utförandet Ikon är av äkta porslin; det mest tåliga och slitstarka material som ett tvättställ kan bestå av. Varje tvättställ gjuts och glaseras, och på så sätt får varje exemplar sitt eget unika uttryck. Se fler tvättställ

Enkelt eluttag

Välj till ett eluttag (230 V) i övre lådan, och ge hårfönen sin givna plats i ditt badrum. Du kan också välja dubbla eluttag (230 V) i den nedre lådan och underlätta morgonbestyren – dubbelt upp.

A120 Ikon ek

Alla möbler till din beställning tillverkas vid samma tillfälle, på plats hos oss i Jönköping. Då matchas alla träfronter mot varandra så att färg och mönster passar bra ihop, som i denna kombination med skåpsstommar i ekfaner och fronter i massiv ek.

A140 Ikon vit

Med A140 får du inte bara dubbla tvättställ utan också dubbelt upp vad gäller förvaringen. På bilden syns A140 Ikon underskåp i vitt med Handtag A, A140 Spegelskåp i vitt med ovanbelysning och Högskåp 30

Belysning under badrumsmöbeln

Med tillvalet belysning under underskåpet får du både stämningsljus och praktiskt ledljus. Självklart är den också av LED-typ och elanvändningen blir försvinnande liten, vilket gör att du kan ha den tänd även på natten.

Tongivande badrumsmöbel

Med vårt ljudpaket kan du vakna till tonerna av din favoritmusik. Du ansluter din enhet via Bluetooth. Högtalarna tillverkas i Sverige och är framtagna i samarbete med Orlo.

Relaterade sidor

Norm

Norm är en stilren möbel med grepplist på lådorna och lågt tvättställ i slitstark Evermite.

Läs mer

Grand

GRAND lämnar fritt spelrum för dina tankar och din kreativitet – kring både design och förvaring.

Läs mer

Inredningstips till badrummet

När du inreder ditt badrum kan du med små justeringar i form av val och tillval skapa stor skillnad.

Läs mer

Underskåp & tvättställ

Välj mellan underskåp och tvättställ i olika bredder, färger och material.

Läs mer