Norm

Norm är en stilren möbel med grepplist på lådorna och lågt tvättställ i slitstark Evermite. Du har fem bredder från 60 till 140 cm att välja mellan.

Norm är en badrumsmöbel av hög kvalitet, i stilfull design och i noggrant utvalda material. Det låga tvättstället är av det ytterst starka och mycket formbara materialet Evermite, och med endast 16 mm högt tvättställ är den vår nättaste modell. Norm finns i bredderna 60, 80, 100 och 140 och möbeln finns i vitt och antracit. Se alla Norm underskåp

A80 Norm Vit

Med lådfronter i samma höjd skapar du grafisk symmetri i badrummet – helt i linje med vår idé om ordning och reda. På bilden syns A80 Norm underskåp i vitt. A80 Spegel med armatur. Högskåp 50.

A140 Norm Antracit

Med A140 får du inte bara dubbla tvättställ utan också dubbelt upp vad gäller förvaringen. På bilden syns A140 Norm underskåp i antracit. A140 spegelskåp i antracit med ovanbelysning. Väggskåp 30x120 i antracit.

A120 Norm

På bilden syns A120 Norm underskåp i vitt med tvättställ i Evermite och A120 Spegelskåp i vitt. Högskåp 50.

A60 Norm vit

Gemensamt för våra underskåp och tvättställ är att de är noggrant genomarbetade, av utvalda material och tillverkade med fokus på design och kvalitet i hantverket. Samtliga underskåp har alla fullt utdragbara och mjukstängande lådor. Till Norm är lådsidorna av grålackerad metall. I bilden syns A60 Norm underskåp i vitt, med grepplist. A60 spegel med reglerbar sidobelysning. Väggskåp 30x40.

Var sak på sin plats

Lådsidorna till Norm är av lackad metall och här får du gott om plats till badrummets alla prylar. I lådornas botten kan du välja till en iläggsmatta i slitstarkt gummi. Se fler tvättställ & underskåp

Tvättställ i Evermite

Till NORM är tvättstället av Evermite. Det är extremt tåligt, lätt att rengöra och färgbeständigt. Om olyckan ändå är framme går det att laga. Se fler tvättställ

Eluttag i låda

Med ett eluttag (230 V) i lådan kan du låta hårtorken eller laddaren till exempelvis rakapparaten vara inkopplad, så har du den alltid nära till hands.

Relaterade sidor

Ikon

IKON är en noggrant genomarbetad möbel med tvättställ i äkta porslin och flera smarta tillval.

Läs mer

Grand

GRAND lämnar fritt spelrum för dina tankar och din kreativitet – kring både design och förvaring.

Läs mer

Inredning för små badrum

Även små badrum kan kännas funktionella och rymliga med enkla knep och smart förvaring.

Läs mer

Underskåp & tvättställ

Välj mellan underskåp och tvättställ i olika bredder, färger och material.

Läs mer