Viskan

Viskan är vår bredaste möbelserie rent designmässigt. Den går att variera både i format, storlek och utförande, och den skapar stora möjligheter för dig att ge ditt badrum precis den karaktär du vill.

Precis som i livet i övrigt är det detaljerna som avgör, och när det kommer till Viskan har du tack vare de många valmöjligheterna chansen att verkligen skapa ett badrum i just din stil. Serien karakteriseras av underskåpens och tvättställens rektangulära och raka form.

Mångfaldens möjligheter

Med små justeringar i form av val och tillval kan du göra stor skillnad i ditt badrum, och ge det sin alldeles egen karaktär. Viskan finns i vit, vit högblank, ek, svart ek och valnöt – och i precis den färg som du vill, eftersom alla möbler kan lackas i valfri NCS-färg. Möblerna finns i bredderna 60, 65, 80, 100 och 130 cm.

Fristående tvättställ

Det låga, fristående tvättstället är av äkta svensktillverkat porslin och ger din möbel sin egen karaktär. Bänkskivan under tvättstället finns i tre olika material.

Gå till produkten

Musikspegel

Musikspegelns högtalare sitter dolda bakom spegeln och du ansluter din enhet via Bluetooth. Högtalarna har vi utvecklat tillsammans med Orlo i Sverige.

Läs mer om musikspegeln

Dold låda

Samtliga Viskan underskåp har två praktiska lådor. Möbeln blir extra stilren om du väljer en heltäckande front som döljer båda lådorna.

Gå till produkten

Imfri spegel

Till våra speglar kan du välja imfritt glas. En värmefolie på spegelns baksida håller imman borta efter dusch och bad. Värmen aktiveras när du tänder belysningen.

Se fler speglar

Viskan 130

Med Viskan 130 får du inte bara dubbla tvättställ utan också dubbel uppsättning med förvaring. Underskåpet i denna möbel har fackindelade övre lådor och hela lådor nedtill. Genom att välja ett spegelskåp får du både ytterligare förvaring och integrerad belysning i badrummet.

Viskan spegelskåp

Alla våra spegelskåp har speglar även på insidan av luckorna. Belysningen i skåpets nedre del lyser både ned mot tvättstället och in i skåpet. Våra spegelskåp är även utrustade med prylhållarmagnet.

Gå till överdelar

Valfri NCS

Viskan finns i vit, vit högblank, ek, svart ek och valnöt – och i precis vilken färg du vill. Bokstavligt talat. Alla möbler i hela serien kan lackas i precis den av de tio miljoner färgerna på NCS-skalan som du vill.

Gå till produkten

Smart förvaring

Viskan mellanskåp är endast 21 cm djupt men lämnar gott om plats för flaskor, burkar och annat som du vill ha i badrummet. Glashyllorna och den hyllinredda luckan gör skåpet lättöverskådligt och praktiskt.

Gå till produkten

Eluttag i lådan

Till alla våra underskåp kan du välja till ett praktiskt eluttag (230V) i den övre lådan. Här kan hårfönen eller rakapparaten alltid vara inkopplad, eller eltandborsten laddas utan att vara synlig.

LED-belysning

Ett tillval som är både vackert och praktiskt är LED-belysning under möbeln och inuti lådan. Belysningen under skåpet kan lysa konstant, medan belysningen i lådan tänds när lådan öppnas.

Svart porslin

Tvättställen i Aspens serie Viskan kan fås i svart porslin. Precis som de vita tillverkas de i Sverige och har samma tåliga och lättstädade yta som det vita.

Spegel med förvaring

Med förvaring bakom spegeln utnyttjar du badrummets yta maximalt. Bakom spegeln döljer sig massor av förvaringsmöjligheter. En smart lösning som tar minimal plats i badrummet. Du väljer själv om spegeln ska öppnas åt höger eller vänster.

Gå till produkten

Förvaringsskåp

Här finns det gott om plats för handdukar och annat, och du väljer själv hur du vill utrusta skåpet. Två hyllor följer med som standard och du kan välja till trådkorgar och extra hyllplan som bilden visar. Trådkorgarna är lätta att ta med – till exempel till tvättstugan.

Gå till produkten

Betjäntskåp

Med ett betjäntskåp har du morgondagens kläder till hands redan idag. Skåpets djup är endast 36 cm och tar minimalt med utrymme i badrummet. Klädstång, två galgar, fackindelad låda och ett löst hyllplan följer med som standard.

Gå till produkten