Inspirerande förvaring

Vi har låtit Lotta Agaton styla fyra miljöer med möbler från våra serier Viskan, Lysan och Solvik – och här visar vi upp resultatet.

Vi ville helt enkelt visa Aspen på bästa möjliga sätt, och gav Lotta fria händer att göra stylingen. I en övergiven, och sliten gammal industrilokal utanför Jönköping skapade vi nära nog magi med färg, förvaring och fantasi i badrummet.

NCS-nummer

Skåpen som Lotta Agaton har valt ut här har följande NCS-nummer: NCS S 6020-R90B, NCS S 5020-R90B, NCS S 4020-R90B, NCS S 3020-R90B och NCS S 2020-R90B.

Små nyansskillnader

De små nyansskillnaderna är vår största nyhet. Vi vet att det är lätt att fastna i det vita och fräscha. Inte minst för att det ju är så vitt och fräscht. Men kanske är det dags att börja tänka i nya nyanser?

Valfri NCS-färg

Nu kan du få alla möbler i serien Viskan och Lysan i valfri NCS-färg, så när du känner dig modig nog för lite färg i badrummet så har vi tio miljoner att välja mellan. På bilden syns Viskan högskåp med hel front. Gå till förvaring

Solvik väggskåp i vitt

Som stylist har Lotta Agaton en outsinlig förmåga att se och presentera möbler och miljöer på helt nya sätt. Till denna miljö har Lotta Agaton stylat med fyra Solvik väggskåp i vitt.

Vidd och variation

Här visar vi vidden i våra väggskåp – och att det finns flera sidor av samma skåp. I bilden syns; Högskåp helfront vitt, Mellanskåp i vitt/valnöt/ek, väggskåp 30 valnöt/ek, väggskåp 65 upp/ner i vitt/valnöt/ek samt sideboard 100 i ek. Gå till förvaring

Petra bindel

Bilderna är tagna av fotografen Petra Bindel.