Ett grönare och skönare badrum

Nu blir det enklare att välja grönt också till badrummet. Flera av våra möbler är Svanenmärkta, och har fått grönt tecken på både hållbarhet och hållbarhet.

Nu blir det enklare att välja grönt också till badrummet. Flera av våra möbler är Svanenmärkta, och har fått grönt tecken på både hållbarhet och hållbarhet. Svanen är en miljö- och kvalitetsstämpel som sedan mer än tjugo år har gjort det enklare för svenska konsumenter att välja de bästa produkterna utifrån miljösynpunkt. Att flera av våra möbler är Svanenmärkta är vi därför såklart väldigt stolta över.

Kraven som ställs är höga, och något som vi har tagit fasta på är hållbarhet genom hållbarhet – och att Svanenmärkningen både är en fråga om miljövänlig tillverkning och att möblerna ska hålla under lång tid.

Svanenmärkningen gäller Ikon underskåp, samt spegelskåp och förvaring i vitt, antracit, ek och svart ek.

Taggar

Vi tycker om naturen

När vi utvecklar våra möbler ser vi till att de har både tidlös form och smarta funktioner. Och att de påverkar miljön så lite som möjligt. Våra förvaringsskåp i vitt, antracit, ek och svart ek är svanenmärkta.

Möbler som håller

Svanenmärkta möbler håller hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De tillhör de minst miljöbelastande på marknaden.

Miljömärkt med Svanen

Svanenmärkningen är en miljö- och kvalitetsstämpel med högt ställda krav på tillverkningen, vatten- och energiförbrukning, återvinningsbarhet och materialval.