Badrumstrender

Här samlar vi badrumstrender som vi spanat fram från olika branscher. Badrummet är hemmets mest personliga rum och med noggrant utvalda detaljer och egna prylar sätter du din personliga prägel. Se och inspireras av vad framtiden har att erbjuda.

Spaning badrumsdesign 2017

Spaning direkt från Cersaie-mässan i Bologna, Italien. Vi har sammanfattat 4 badrumstrender. Mässan som samlar tongivande utställare av kakel och badrumsinredning.

Läs mer

Trender i badrummet

Inredningsstylisten Johanna Pilfalk sammanfattar här de senaste trenderna, klassikerna och ger tips på hur du med enkla medel får en skönare stund i badrummet.

Läs mer

Årets färg 2016

För första gången blev det inte en, utan två färger som utseddes till årets färg av det internationella färginstitutet Pantone.

Läs mer

BAdrumsinspiration

Här har vi samlat inspiration för badrum i olika stilar och storlekar. Välj bland kategorierna och inspireras av möjligheten att ge ditt badrum precis den karaktär du vill.

Läs mer

Lindblomsgrönt i badrummet

Med lindblomsgrönt i badrummet skapas en lantlig och lugnande atmosfär. Bryt gärna av med detaljer i guld eller mässing för att skapa kontrast.

Läs mer

Svart är det nya svarta

Är vitt och ljust det enda som gäller i badrummet? Faktum är att ett badrum med mörka golv, väggar och möbler visst kan kännas lika fräscht och sobert som ett ljust. 

Läs mer

Relaterad inspiration

Badrumsinredningar i blått

Blå toner i badrummet, tillsammans med metall och grafiska mönster skruvar upp trendfaktorn.

Läs mer

Vita badrum

Med vitt som bas skapas stora möjligheter att variera ditt badrum och med små detaljer kan du göra stora skillnader.

Läs mer

Inredning för små badrum

Även små badrum kan kännas funktionella och rymliga med enkla knep och smart förvaring.

Läs mer

Ordning och reda

Vi tycker om förvaring. Och allra mest smart, funktionell och snygg sådan.

Läs mer