Så här tänker vi.

Det finns några saker som vi är särskilt stolta över, och som gör Aspen till vad det är.

Alla våra möbler är tillverkade i hållbara och noggrant utvalda material, och de görs här hos oss, i vår fabrik i Jönköping. Här tar de småländska skogarna vid, här är allt på riktigt och här tillverkar vi möbler som tål att användas varje dag, under många år framöver.

Om Aspen

Aspen grundades 2002 och vi är idag en etablerad aktör i badrumsbranschen. Vi har vår tillverkning och vårt huvudkontor i Jönköping och varje år lämnar ca 15 000 kompletta möbler vår fabrik. Möblerna säljs hos utvalda återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Aspens omsättning är ca 130 miljoner kr och vi är omkring 30 anställda.

Miljömärkt med Svanen

Svanenmärkningen är en miljö- och kvalitetsstämpel med högt ställda krav på tillverkningen, vatten- och energiförbrukning, materialval och återvinningsbarhet. Möbler märkta med Svanen är dessutom testade för att ha lång hållbarhet. Idag är ett flertal av våra möbler Svanenmärkta, och givetvis fortsätter vi vårt arbete för att minimera vår miljöpåverkan. Läs mer

Smart förvaring

Vi vill att du ska ha plats för allt du behöver i badrummet – vilket säkert kan vara en hel del. Bland våra förvaringslösningar hittar du både en helkroppsspegel med förvaringsfack på baksidan där det finns gott om utrymme för både stora och små saker. Läs mer

Vi tycker om lång garanti

Under mer än ett decennium har vi designat och tillverkat möbler för hemmets mest utsatta miljö. Vi vet med säkerhet att möblerna håller vad vi lovar och att de tål att användas varje dag. Därför får du alltid tio års garanti på alla våra möbler.

slitstarka material

Alla våra tvättställ är designade för att passa just våra möbler, våra idéer och våra höga krav på kvalitet. Vi använder noggrant utvalda och ytterst slitstarka material som porslin, gjutmarmor och emaljerad plåt. Dessa är de mest hållbara material som tvättställ kan bestå av, och de håller för generationer av användning utan att repas.

Färdigmonterat

Våra möbler levereras helt färdigmonterade, med alla luckor och lådor på plats. Det innebär minimalt med arbete för dig och din hantverkare. Att möbeln levereras färdigmonterad betyder även att vi provat alla dess funktioner, så att lådor stänger sig mjukt och fint och att alla armaturer lyser.

Trä ska vara trä

Till våra trämöbler använder vi riktigt trä. Som möbelsnickare vet vi hur trä ska behandlas och hur det uppför sig i en fuktig miljö. Trä är ett levande material därför kommer dess nyans att ändras något i ditt badrum för att slutligen nå sin fulla mognad. Eftersom vi använder samma material i luckor, lådfronter och skåpsstommar sker detta enhetligt.

OM Aspen