Tips & smarta lösningar.

Alla våra möbler är noggrant genomtänkta och fulla av smarta detaljer som förenklar din vardag.

Vi tycker helt enkelt att man ska trivas i sitt badrum. Därför provar vi oss hela tiden fram och hittar nya funktioner som ger dig en skönare upplevelse. Nedan kan du läsa om flera av våra smarta lösningar för ditt badrum, och om du besöker någon av våra återförsäljare kommer du att upptäcka många fler.

Tongivande badrumsmöbler

Med vårt ljudpaket kan du vakna till tonerna av din favoritmusik. Högtalarna tillverkas i Sverige och är framtagna i samarbete med Orlo. De har gjort sig kända för sina små högtalare med stort ljud, vilket torde vara unikt när det kommer till inbyggnadshögtalare. Du ansluter din enhet via trådlöst Bluetooth.

Belysning i underskåpet

Ett tillval som är både vackert och praktiskt är LED-belysning under möbeln och inuti lådan. Belysningen under skåpet kan lysa konstant, medan belysningen i lådan tänds när lådan öppnas. Samtliga våra lådor är fullt utdragbara och mjukstängande. Se fler underskåp

Elektrisk pushfunktion

För dig som inte gillar handtag på lådorna finns såväl mekanisk som elektrisk pushfunktion. Alla våra lådor är fullt utdragbara och mjukstängande. Gå till produkten

Smart förvaring

Vi tror att morgonstunden blir både skönare och trivsammare om möbleringen är genomtänkt och var sak har sin egen plats. Här ser du några förvaringslösningar som är lite extra smarta, och som vi tror att du också gillar.

Inredning för små badrum

Även ett litet badrum kan kännas funktionellt och rymligt med enkla knep och smarta förvaringslösningar. Vägen dit är inte särskilt komplicerad – men den kräver förvaring och lite av din tid för att bli riktigt bra.

Eluttag i lådan

Till alla våra underskåp kan du välja till ett praktiskt eluttag (230V) i den övre lådan. Här kan hårfönen eller rakapparaten alltid vara inkopplad, eller eltandborsten laddas utan att vara synlig.

Imfri spegel

Till våra speglar kan du välja imfritt glas. En värmefolie på spegelns baksida håller imman borta efter dusch och bad. Värmen aktiveras när du tänder belysningen. Gå till överdelar

Effektiv belysning

Belysningen till av typen micro-LED ger ett jämnt och vackert ljus. Armaturen är säkerhetsklassad med IP44 och ljuskällan har en normal livslängd på cirka 30 år. Se våra speglar och spegelskåp

Checklista inför renovering av badrum

Med rätt förberedelser har din badrumsrenoveringen alla förutsättningar att bli som du tänkt dig. Byggkeramikrådet har listat de punkter som är bra att tänka på inför badrumsrenoveringen. Se alla punkter här.

Skötselråd

Badrummet är hemmets mest påfrestande miljö, åtminstone för inredningen. Därför behöver badrumsmöbler lite extra vård och omtanke. Ge dem det, och de kommer att vara till glädje och nytta i decennier. Läs om våra skötselråd här.

Fackindelad låda

Den flyttbara lådinsatsen kan köpas separat och hjälper dig att hålla ordning på alla småsaker i badrummet. Aluminiumdelen är uttagbar och lätt att göra ren. Till Solvik medföljer en flyttbar lådinsats i trä. 

Gå till Solvik

Lönnfack

Vi tycker om smart förvaring. Vår serie Solvik har fått ett lönnfack för att utnyttja utyrmmet under tvättstället till lättåtkomlig förvaring. Här har du alltid dina småprylar nära till hands.

Läs mer om smart förvaring

Prylhållarmagnet

Alla våra spegelskåp är utrustade med en prylhållarmagnet, som blir en självklar plats att förvara småsaker på. Spegelskåpen har även speglar på insidan av luckorna.  

Gå till överdelar

Spegel med förvaring

Med förvaring bakom spegeln utnyttjar du badrummets yta maximalt. En smart lösning som tar minimal plats. Du väljer själv om spegeln ska öppnas åt höger eller vänster.

Gå till förvaring

Dubbel spegelförvaring

Bakom spegeldörren till detta skåp döljer sig massor av förvaring, både i själva skåpet och i dörrens insida. Här hittar du rymliga förvaringsfack, prylhållarmagnet, nedfällbar sminkhylla, en spegel och gott om plats i hyllorna. Du kan också välja till dubbla eluttag och belysning.

Relaterade sidor

Monteringsanvisningar

Här kan du ladda ned monteringsanvisningar för din Aspen-möbel. 

Läs mer

Underskåp & tvättställ

Välj mellan underskåp och tvättställ i olika bredder, färger och material.

Läs mer

Spegelskåp & speglar

Välj mellan spegelskåp och speglar i olika bredder, höjder och utföranden.

Läs mer

Återförsäljare

Du hittar våra badrumsmöbler i närmare 300 välsorterade butiker, hitta en Aspenbutik nära dig!

Läs mer